Ilmainen bisnesidea tarvitsee toteuttajaa!

Meitä Suomalaisia syytetään joko aiheesta tai aiheetta huonosta asiakaspalvelusta. Yleensä palvelu on asiallista, harvoin sydämellistä tai muuten muistettavaa.

Edellisessä kirjoituksessa yritin sysätä palvelun myynti-konseptia eläkeläisten ja muiden joutilaiden hoidettavaksi, mutta siinäpä on mainio bisnesidea reippaalle yrittäjälle:

MYY YLIVOIMAISTA PALVELUA

Anna muiden hoitaa tavaroiden valmistus ja tilojen vuokraamiset, kävele valitsemasi yrityksen tiloihin ja lunasta yrityksen asiakkaille ylivoimainen palvelukokemus. Miksei myös yrityksen oma henkilökunta voi olla sissi-iskun kohteena. Mieti missä olet saanut huonoa palvelua ja miten olisit itse halunnut sinua palveltavan, tai oletko miettinyt, mikä piristäisi päivääsi?

Älä pyydä mitään, toimita iloisuuden ja palvelun ylivoimainen kranaatti yritykseen sisään ja räjäytä se. Jätä paikalle käyntikorttisi ja katoa. Pahimmillaan olet ilostuttanut ihmisiä ilman palkkiota, parhaimmillaan rakennat konseptin, josta yritykset ovat valmiita maksamaan

Palvelu voi olla vaikka maanantai-aamuna kakkukestien järjestäminen tutun yrittäjän henkilökunnalle tai iltapäivällä kevyt niskahieronta toimistotyöntekijöille. Autoaan huollosta odottaville asiakkaille lautapelikaveri. Nämä nyt oli mielikuvituksettomia ajatuksia, mutta riippuen kekseliäisyydestä/omista erikoistaidoista voisi tällaisesta konseptista rakentaa pienistä asioista mitä mainioimpia asiakkaiden piristyksiä tai päivän ongelman ratkaisuja ja helpotuksia.

Prismassa olisi mainiota, kun siellä olisi muutamana päivänä eläkeläisiä palvelemassa henkilökohtainen kauppa-assistentti helpottamassa kaupassakäymistä jne. Parhaimmillaan tällainen konsepti yhdistäisi eri alojen yrittäjät, jolloin palvelun myyjä olisikin ideanikkari ja facilitaattori, jolloin palvelutempauksilla saadaan pienyrittäjille asiakkaita eli havaitse ongelma, hanki siihen ratkaisu/ratkaisija. Toiminnan toteuttamseen voitaisiin valjastamaan työttömiä, kotiäitejä, eläkeläisiä.

Toteutuksessa ei välttämättä tarvittaisi juurikaan rahaa, ennemminkin ihmisiä ja ideoita jotka tuovat helpotusta arkeen ja hyvää mieltä.

Toivottavasti tämä saa runsaasti vastustusta, koska silloin tämä on toteuttamiskelpoinen ideaDSC_0046

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s