Perustetaan Lakupuolue!

Suomen 100v. itsenäisyyden aattona isänmaallisuus valtasi mieleni ja päätin yrittää tehdä jotain hyvää Suomelle ja suomalaisille; virtuaalipuolue, jonka tehtävänä on tuoda hyvää makua ja järjen valoa tähän pimeään politiikan keskiaikaan.

Ei lehmänkauppoja, ei minun etua, ei puolueen etua, ei minun paikkakuntani etua, ei minun kavereiden etua, vaan ajatuksia, joilla saamme hyvinvointia mahdollisimman monelle ja asioita hoidettua niinkuin hyvä tulee.

Mitä järkeä on kilpailuttaa rakentamista, jonka lopputuloksena saamme kaksi vuotta kestäviä homekouluja, julkista rakentamista, jossa budjetit ylittyy kolminkertaisena ja venyvät vuosilla.

Mitä järkeä on muuttaa toimivaa terveydenhuoltoa johonkin jonka toimivuudesta ei kukaan oikein tiedä mitään.

Olisiko syytä lähteä toteuttamaan työttömyysjärjestelmää työllistämisjärjestelmäksi, koska nykyinen tapa ainakaan kovin tehokkaasti työpaikkoja kansalaisille löydä.

Tehdään päätöksiä lopputulosten perusteella ei haaveiden tai puolueiden keskinäisen kaupankäynnin tuloksena.

Muutetaan valvovat viranomaiset rangaistus-ja tarkastusviranomaisista palveleviksi mahdollistamisvirastoiksi.

Tälle puolueelle ei haeta mitään Mikkihiiri-kannatuslukuja vaan vähintään 40% kannatus, niin jo alkaa kiinnostaa järjen ääni Arkadianmäellä.

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Perustetaan Lakupuolue!

    1. Olin joskus 90-luvun alussa perustamassa puoluetta, mutta tulin siihen lopputulokseen, että niitä on liikaakin, tietysti oman puolueen etuna on, että saa tehdä mitä haluaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s